Stefanie Achterberg – ZANGCOACH

Stefanie geeft zangles in Eindhoven, zangles in Nuenen, zangles in Uden en zangles in Mill. Ze is creatief, open en leergierig en haar grote passie is muziek. Zingen is haar met de paplepel ingegoten en doet ze al van kleins af aan. “Ik kan ontzettend veel creativiteit kwijt in het maken van muziek. Zingen is daarnaast voor mij een uitlaatklep voor emoties, die ik zonder muziek minder goed onder woorden kan brengen”. Ze heeft jarenlange podiumervaring in diverse cover bands, maar schrijft ook haar eigen nummers waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar.

Stefanie helpt je ontdekken wat jij allemaal met jouw stem kunt, hoe je op een gezonde manier jouw stem gebruikt en hoe je jouw stem kunt trainen en onderhouden. Ze is een rustige, geïnteresseerde en muzikale coach die jou als vocalist motiveert om het beste uit jouw stem te halen.

OPLEIDING

 • Interne opleiding tot Vocal Center coach

SPECIALISATIE

 • Vocal Essence® specialist
 • Rock en pop
 • Songwriting
 • Podiumpresentatie
 • Interpretatie
Profielfoto Paula Snoeren en Quote
 • vocalcenter-stefanie-achterberg-6803
 • vocalcenter-stefanie-achterberg-6797
 • vocalcenter-stefanie-achterberg-6790
 • vocalcenter-stefanie-achterberg-6759
 • vocalcenter-stefanie-achterberg-6753

PODIUMERVARING

Het zingen voor publiek begon op 7-jarige leeftijd tijdens Carnaval met een optreden bij de playbackshow. Daar bleek dat Stefanie eigenlijk helemaal niet playbackte, maar gewoon kei hard mee aan het zingen was! Dit bleef niet onopgemerkt en al snel volgden er meer optredens. Ook op de middelbare school deed Stefanie aan elk mogelijk optreden mee. Op haar 15e begon ze bij haar eerste coverbandje, waarmee ze onder andere het voorprogramma voor De Dijk heeft mogen verzorgen. Ze namen een EP op in een professionele studio en dat smaakte naar meer. Ze leerde zichzelf gitaar spelen en begint met het schrijven van eigen nummers.

Ze zingt momenteel bij de Rolling Stones tribute band Urban Jungle en neemt regelmatig deel aan lokale muzikale projecten.

JA, IK WIL ZANGLES VAN VOCAL COACH Stefanie Achterberg!

Vul onderstaand formulier in, dan neemt Stefanie contact met je op.  Warning: Illegal string offset 'data-lazy' in /home/customer/www/vocalcenter.nl/public_html/wp-content/plugins/builder-maps-pro/templates/template-maps-pro.php on line 84
  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/vocalcenter.nl/public_html/wp-content/themes/themify-ultra/themify/themify-builder/includes/components/base.php on line 1142
  >
  Vocal Center Uden 't Podiumhuys Udenseweg 2 5405 PA Uden
  Vocal Center Nuenen Het Klooster Park 1 5671 GA Nuenen
  Vocal Center Eindhoven Doornakkersweg 16-C 5642 MP Eindhoven
  Vocal Center Mill  Gagelweg 11 5451 NE Mill