Skip to content
Zangcoach Simon Prins

Simon geeft zangles in Amstelveen. Bij Simon in de les is er altijd iets wat je lekker bezighoudt. Door zijn brede kennis van verschillende genres kan hij bijna iedereen te hulp staan. Door zijn innerlijke rust in combinatie met het enthousiasme voor muziek en het coaching vak, is een les bij Simon fijn, vertrouwd en ook gewoon heel leuk.

Zijn doel is om iedereen te laten ervaren dat zingen, rappen of spreken een heel gezond iets is en dat je altijd meer uit je stem kunt halen zelfs al denken de vocalisten van niet. Ook wil hij de vocalisten laten ervaren dat zingen praktisch en simpel uitgelegd kan worden, waardoor het zingen ook makkelijker wordt. Ook heeft hij podiumervaring waardoor hij je kan helpen met stagepresents en audities.

Simon stelt zich graag aan je voor

PODIUMERVARING:

Simon heeft bij verschillende plekken opgetreden, zoals P60 als frontman met zijn oude band Brain Traffic, als Solist bij Amstelproms Uithoorn 2018 en 2019, Bruiloften en Kerstgelegenheden. Deze ervaringen zet hij ook bij zijn coaching in. 

Waar kun je zangles van Simon krijgen?
Voor welke coaching kun je bij Simon terecht?
In een veilige omgeving één op één werken met een ervaren topcoach van Vocal Center. Samen grenzen verkennen, fouten mogen maken, hiervan leren, mogelijkheden zoeken en je comfortzone oprekken.
In een groep zingen is gezellig, het verbindt en maakt mensen blij. En ons dus ook!
Je kunt bij de meeste van onze coaches deze voordeelbundel gebruiken. Je koopt in één keer meerdere privé zanglessen voor een voordeliger tarief. Dit kan zelfs zonder vooruitbetaling!
Dit is wat je moet weten voor jouw perfecte auditie!
Wij helpen je zodat jij jouw verhaal krachtig kan vertellen zoals jij dat wilt.
De verbeterpunten van jullie band in 1 sessie of traject aanpakken!