Skip to content
Zangcoach Diede Teunissen

Jouw eigen stem leren ontdekken? Dat kan bij Diede want zij geeft zangles in den Bosch. Waar voel jij je fijn en prettig bij? Dan ga je daarmee mee aan de slag. Samen op ontdekkingsreis gaan om het beste uit jouw stem te halen en samen jouw doelen te bereiken, dat is waar Diede goed in is. Hierin staan plezier centraal!

Diede leert je in de lessen hoe je je stem gezond gebruikt, beheerst maar ook om te kijken hoe je jouw verhaal kunt vertellen en hiermee mensen kunt raken. Word je bewust van alle mogelijkheden die jouw stem te bieden heeft en behaal jouw doelen binnen no-time. 

Diede is een coach die oprecht geïnteresseerd is in jou. Ze is empatisch zeer sterk, waardoor ze zich heel goed kan verplaatsen in de vocalist. The sky is the limit. Ze heeft een specialisatie in pop, soul en R&B. Diede geeft privé-coachings, duolessen, en workshops voor beginnende en gevorderde vocalisten in den Bosch.

Diede stelt zich graag aan je voor

PODIUMERVARING:

Met haar ervaring in diverse bands en talentenwedstrijden weet ze hoe het is om op een podium te staan. Ook heeft Diede jarenlange ervaring in communicatie en marketing. Ze weet dus als geen ander hoe je je on- en offline goed moet presenteren.

Waar kun je zangles van Diede krijgen?
Voor welke coaching kun je bij Diede terecht?
In een veilige omgeving één op één werken met een ervaren topcoach van Vocal Center. Samen grenzen verkennen, fouten mogen maken, hiervan leren, mogelijkheden zoeken en je comfortzone oprekken.
Je kunt bij de meeste van onze coaches deze voordeelbundel gebruiken. Je koopt in één keer meerdere privé zanglessen voor een voordeliger tarief. Dit kan zelfs zonder vooruitbetaling!
Wat zeggen anderen over Diede?
10
Leerzaam met veel plezier!
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 8
Lesinhoud: 9
Begeleiding: 9
Didactisch: 7
Zangcoach:
Vocalist: Nina
Woonplaats:

Diede is een hele fijne vocal coach. Ze geeft veel ruimte aan mij als student en door goed te luisteren legt ze echt de focus op wat ík wil leren. Ze geeft achtergrond informatie en praktische handvatten over hoe ik bepaalde noten en toonsoorten kan halen en wanneer dit lukt wist ze mij helemaal te enthousiasmeren! Ik liep altijd heel vrolijk uit de les en merkte al heel snel verbetering!

8
Verrassend leuke leuke les gehad
Totaalscore: 8
Professionaliteit: 7
Methodiek: 7
Lesinhoud: 8
Begeleiding: 8
Didactisch: 7
Zangcoach:
Vocalist: Iris Raaijmakers
Woonplaats:

Zonder enige verwachtingen ging ik de les in. Dit was mijn allereerste zangles ooit en ik vond het spannend om te beginnen met zingen. Diede stelde mij echter erg op mijn gemak en daardoor ging het na een paar keer zingen al wat beter. Ik heb tijdens deze eerste les al beter leren omgaan met mijn ademhaling tijdens het zingen en kennis gemaakt met de verschillende klanken. Ik ben ervan overtuigd dat er nog heel erg veel te leren valt en ben benieuwd wat ik uit mijn stem kan halen 🙂

10
Super!
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Elaine
Woonplaats:

Altijd gezellige, fijne en leerzame lessen van Diede!

10
Geweldige les!
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Emma
Woonplaats:

Diede geeft hele fijne lessen. Je voelt je op je gemak bij haar en samen kijk je naar wat je wilt leren en hoe je dat aan gaat pakken. Een super eerste zangles voor mij!

10
Gezellig en motiverent
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 8
Begeleiding: 8
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Alex Hassel
Woonplaats:

Vind het altijd fijn dat er echt wordt gekeken na wat ik wil zingen en wat ik daar uit wil leren.

Denk dat diede een hele goede individuele manier van lesgeven heeft en ben van plan om hier nog wel enigen tijd gebruik van te gaan maken.

10
Super fijne sfeer waarin ik heel veel heb geleerd!
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Shirley
Woonplaats:

Diede stelt je erg op je gemak. Ze geeft niet alleen tips over je stemgebruik, maar kijkt ook echt naar jou als persoon. Dat is zo fijn!
Tijdens de zangles had ik veel “ahaa-momentjes”, waardoor ik veel makkelijker ben gaan zingen.
Ik heb veel dingen geleerd die ik ook in andere nummers makkelijk kan toepassen. Diede maakt me erg bewust van mijn stem, gedachtes, energie en mogelijkheden. Heel waardevol!