Skip to content
Zangcoach Denise van Dorst

Denise geeft zangles in Den Haag. Zij is met regelmatig te bewonderen als impersonator en allround vocalist bij verschillende (cover)bands.

Door haar podiumervaring op het gebied van muziektheater, in zanggroepen en als allround zangeres heeft zij genoeg kennis om jouw verder te helpen.

Denise is dynamisch, empatisch en geduldig. Door in te tunen en te luisteren naar jouw wensen en samen opzoek te gaan naar jouw mogelijkheden kom je tot nieuwe inzichten en worden je doelen behaald.

Denise vind het daarom ook erg belangrijk om een veilige omgeving te creeeren waarin optimaal gewerkt kan worden aan jouw doelen.
Door een stukje bewustwording en de handvatten die je samen creeert kun je met hart en ziel jouw lied ten gehoren brengen.

Ieder persoon en iedere stem is uniek en dat maakt dat zij graag aan werk gaat met jouw authentieke, unieke persoonlijkheid.

Denise stelt zich graag aan je voor

PODIUMERVARING:

Denise begon al met zingen voor ze uberhaupt kon praten.
Het verbaasde dan ook niemand dat zij vanaf haar 6e jaar al dansend en zingend op het podium te zien was.

Haar passie en liefde voor theater en entertainen is tot op heden niet minder geworden. Door de jaren heen stond zij op theaterpodia in musical- en muziektheaterstukken, waarvoor zij regelmatig ook de kleding en regie op zich nam en trad op met verschillende bands in uiteenlopende genres (Pop/Rock/Soul/Jazz)

Momenteel is zij te bewonderen als impersonater met haar eigen Amy Winehouse tributeband. En als freelance zangeres bij restaurants en op feesten en partijen.

Ook is zij begonnen en het schrijven van eigen werk.

Waar kun je zangles van Denise krijgen?
Voor welke coaching kun je bij Denise terecht?
In een veilige omgeving één op één werken met een ervaren topcoach van Vocal Center. Samen grenzen verkennen, fouten mogen maken, hiervan leren, mogelijkheden zoeken en je comfortzone oprekken.
In een groep zingen is gezellig, het verbindt en maakt mensen blij. En ons dus ook!
Je kunt bij de meeste van onze coaches deze voordeelbundel gebruiken. Je koopt in één keer meerdere privé zanglessen voor een voordeliger tarief. Dit kan zelfs zonder vooruitbetaling!
Wil je weten hoe jij je publiek kunt inpakken als je op het podium staat? Dat kan!
Vocal Essence® in 1 workshop. Direct resultaat. Ontdek het zelf!
In de workshop lied-interpretatie gaan we aan de slag om samen met jou een song helemaal uit te diepen zodat je weet hoe je publiek te raken.
Dit is wat je moet weten voor jouw perfecte auditie!
De verbeterpunten van jullie band in 1 sessie of traject aanpakken!
Wat zeggen anderen over Denise?
9
Super leuke coach en fijne lessen
Totaalscore: 9
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Sarah
Woonplaats:

Uiteindelijk toch de stap genomen om zangles te nemen. Zingen als anderen mij horen vind ik echt super spannend. Maar Denise is super aardig en wist me goed op mijn gemak te stellen.

Ze legt dingen super goed uit, probeert echt naar jouw wensen te luisteren en de les daarop aan te passen en dat is echt heel fijn.

Ik zou zeker aanbevelen om lessen van haar te nemen, ook als je zingen voor anderen heel spannend vindt.

10
Fantastisch!
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Floris Verwerda
Woonplaats:

Ik vond het enorm leerzaam!

De manier waarop Denise les gaf was enorm fijn en geduldig. Ook vond ik de les stijl fijn dat ik mocht aangeven waar ik behoefte aan had.

9
Leuk!!!
Totaalscore: 9
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 9
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Whitney
Woonplaats:

Ik heb het nemen van zangles altijd uitgesteld, omdat ik het erg spannend vond om te doen. Uiteindelijk toch de stap genomen en wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Denise zorgde bij de eerste kennismaking al voor een super fijne sfeer en ik voelde mij al gauw op mijn gemak. Ik merk dat zij echt gericht zangles geeft op mijn behoeften en wensen. Hierdoor voel ik mij vrij om datgene te doen wat ik graag wil. De lessen zijn lekker luchtig en relaxed. Kortom: ik zou lessen bij Denise zeker aanbevelen!

10
Van karaoke amateur tot metal queen dankzij Denise!!!!!
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Alexia Rogiest
Woonplaats:

Als absolute beginner heb ik dankzij Denise is slechts drie lessen al enorm veel vooruitgang geboekt! Denise behandelt alles van clean vocals tot screams, tot in de kleinste details en is niet bang van een challenge. De lessen zijn bovendien altijd zeer gezellig en verlopen met de grootse motivatie!

10
Efficiënte les, motiverende docente. Veel eyeopeners!
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: José
Woonplaats:

Heb nu 2 lessen van 45 min. gehad van Denise. Zij is echt motiverend, geeft je zelfvertrouwen en zorgt voor een efficiënte les, waarbij je gelijk aan de slag gaat met de door jou zelf gestelde doelen. Fijn als je tegen bepaalde stukjes aanloopt gericht te oefenen en tips krijgt die echte eyeopeners (of stembandopeners ;)) zijn. Ook prettig dat je zelf de te oefenen nummers kiest en een opname van de les krijgt zodat je nog even terug kunt luisteren. Stiekem hoop ik nog iets van Denises performance skills te leren, want betere docent hiervoor kan toch niet, hoe zij Amy Winehouse neerzet? 🙂

10
Met deze no-nonsense aanpak ga je heel snel met sprongen vooruit!
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Mireille Nijhuis
Woonplaats:

Ik heb nu een stuk of 5 zanglessen bij Denise gehad en merk dat het heel snel resultaat oplevert! 🙂 We gaan heel doelgericht te werk, ze pikt heel snel er uit waar het hem in zit en komt dan met hele effectieve oplossingen en creatieve oefeningen om het doel te bereiken en een heldere uitleg. Lukt het niet linksom, dan doen we het rechtsom 🙂 Ik merk dat ik op deze manier met sprongen vooruit ga. Had nooit gedacht dat ik met distortion zou kunnen leren zingen zonder last te krijgen van mijn stem (en al helemaal niet na 2 lessen) maar het is toch gelukt! Met name door de duidelijke uitleg, heel erg to-the-point. Geen hele verhalen waar je uiteindelijk niks aan hebt, zoals in een youtube filmpje, wat ik ooit had bekeken. En natuurlijke de leuke oefeningen erbij. Denise is een absolute aanrader!