Skip to content
Zangcoach Carmen van Asperen

Carmen geeft zang coaching in Den Haag. Ze wil het beste uit iedere stem halen en mensen met plezier laten zingen. Dus heb jij een doel, dan wil zij dat met je behalen.

Ze is sociaal, leergierig, praktijkgericht en zet de leerling centraal. Jouw doelen en wensen zijn het uitgangspunt. De Vocal Essence methode werkt efficiënt om je zang en stemgebruik te verbeteren. Daarnaast kan ze je helpen met tips op het gebied van microfoongebruik en podiumpresentatie.

Carmen stelt zich graag aan je voor

PODIUMERVARING:

Carmen stond al jong op de planken met NME Kids on Tour en volgde de studie Musical Artist aan de Dutch Academy of Performing Arts. Na haar opleiding heeft ze in een internationale show gestaan en vocal coaching gegeven aan een jongerengezelschap in Amerika. Carmen is het liefst op het podium te bekennen en anders wil ze graag aan de slag om anderen te helpen het beste uit hun stem te halen.

Waar kun je zangles van Carmen krijgen?
Voor welke coaching kun je bij Carmen terecht?
In een veilige omgeving één op één werken met een ervaren topcoach van Vocal Center. Samen grenzen verkennen, fouten mogen maken, hiervan leren, mogelijkheden zoeken en je comfortzone oprekken.
In een groep zingen is gezellig, het verbindt en maakt mensen blij. En ons dus ook!
Je kunt bij de meeste van onze coaches deze voordeelbundel gebruiken. Je koopt in één keer meerdere privé zanglessen voor een voordeliger tarief. Dit kan zelfs zonder vooruitbetaling!