Skip to content
Zangcoach Bjorn Wilbers

Bjorn is een spontane, sociale coach waar je snel op je gemak mee bent. Hij geeft zangles in Deurne(Milheeze)
Zingen is in de basis het uiten van een emotie, en hij helpt je om dit zo geloofwaardig en sterk mogelijk te doen
Als vocalist zet hij jouw doelen centraal, elke coaching opnieuw.  Met goede coaching en met behulp van de Vocal Essence methodiek
(waarbij gezond zingen en stemonderhoud altijd aan bod komen) kan hij jouw helpen je grenzen te verleggen en alle mogelijkheden van jouw stem te ontdekken. Want zingen is zoveel meer dan de juiste noot raken of de
tekst kennen.  ” Als coach mogen helpen en dan zien hoe een vocalist zich ontwikkelt is het mooiste wat er is”

Bjorn stelt zich graag aan je voor

PODIUMERVARING:

Vanaf jongs af aan zong Bjorn al veel. Echter is hij hier pas serieus mee aan de slag gegaan toen hij door had dat de theater en muziek branche voor hem gemaakt was.
Hij begon aan een Musical opleiding, maar kwam al snel genoeg in een productie terecht. In de jaren erna heeft hij in verschillende producties gespeeld. Waaronder The sound of music, Spijt de musical en Soldaat van Oranje. Daarnaast heeft hij aan meerdere losse projecten als zanger meegewerkt, en is hij nu ook leadzanger van een feest/coverband . Naast dit is Bjorn ook geluidstechnicus. En heeft hiermee bijvoorbeeld meegewerkt aan Anastasia de musical en Tina – de Tina Turner musical. En doet hij het geluid van meerdere goede coverbands. Ook is Bjorn een voice-over, en heeft een studio aan huis. Dus voor alle vragen betreffende het opnemen van je eigen stem of instrument, kan je ook bij hem aan de bel trekken. Een demo kan ook ingezongen worden in zijn studio.

Waar kun je zangles van Bjorn krijgen?
Voor welke coaching kun je bij Bjorn terecht?
In een veilige omgeving één op één werken met een ervaren topcoach van Vocal Center. Samen grenzen verkennen, fouten mogen maken, hiervan leren, mogelijkheden zoeken en je comfortzone oprekken.
Je kunt bij de meeste van onze coaches deze voordeelbundel gebruiken. Je koopt in één keer meerdere privé zanglessen voor een voordeliger tarief. Dit kan zelfs zonder vooruitbetaling!
Wat zeggen anderen over Bjorn?
10
Leerzaam en erg genoten.
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Robin
Woonplaats:

Ik heb het altijd heel erg eng en spannend gevonden om voor mensen te zingen, maar voelde me echt heel erg op mijn gemak. Bjorn heeft mij erg goed geholpen met mijn voorbereiding voor mijn auditie bij Lucia Marthas. Hij heeft er voor gezorgd dat ik tijdens het zingen echt een verhaal vertel en goed over laat brengen met mijn stem. Daarbij heeft hij meegedacht over wat voor bewegingen ik er bij kon maken, dit heeft mij heel erg goed geholpen.