Skip to content
Zangcoach Amber Thijssen
Amber geeft zangles in Utrecht. Ze is spontaan, leergierig en doelgericht. Zelf ontwikkelde ze haar zang door uitdagingen aan te gaan en te kijken en luisteren naar haar grote idolen. Dit zijn voornamelijk Pop en R&B iconen, maar haar muzikale interesses zijn enorm breed waardoor elke vocalist bij Amber terecht kan.
 
Met Amber is er altijd tijd voor een lach en gezelligheid. Als coach vindt ze het belangrijk dat de vocalist zich zo comfortabel mogelijk voelt. “Door te luisteren naar jouw wensen en doelen bereiken we samen de gewenste groei.” 
Amber helpt je ontdekken wat jij allemaal met jouw stem kunt, hoe je op een gezonde manier jouw stem gebruikt en hoe je jouw stem kunt trainen en onderhouden.
Amber stelt zich graag aan je voor

PODIUMERVARING:

Al vanaf jonge leeftijd werd Amber bekend met zingen. Thuis werden veel verschillende muziekgenres beluisterd waardoor haar interesses breed zijn. Vanaf haar tienerjaren ging ze optreden bij lokale talentenjachten, waarna ze in 2016 mee deed aan Idols. Daar behaalde ze de liveshows, wat veel deuren opende. Ze studeerde af aan de Herman Brood Academie en startte haar officiële zangcarrière met eigen muziek, studio opdrachten, radio optredens, solo boekingen, maar ook als de vaste zangeres van verschillende coverbands in binnen en buitenland. Dit zorgt voor veel ervaring en deze ervaring wil ze graag delen. 
Waar kun je zangles van Amber krijgen?
Voor welke coaching kun je bij Amber terecht?
In een veilige omgeving één op één werken met een ervaren topcoach van Vocal Center. Samen grenzen verkennen, fouten mogen maken, hiervan leren, mogelijkheden zoeken en je comfortzone oprekken.
In een groep zingen is gezellig, het verbindt en maakt mensen blij. En ons dus ook!
Je kunt bij de meeste van onze coaches deze voordeelbundel gebruiken. Je koopt in één keer meerdere privé zanglessen voor een voordeliger tarief. Dit kan zelfs zonder vooruitbetaling!
Wat zeggen anderen over Amber?
9
Heel positief!
Totaalscore: 9
Professionaliteit: 9
Methodiek: 9
Lesinhoud: 9
Begeleiding: 9
Didactisch: 9
Zangcoach:
Vocalist: Fleur
Woonplaats:

Ik heb nu twee lessen gevolgd bij Amber en deze als heel positief ervaren. Amber stelt je erg op je gemak, geeft goede en praktische tips en ook de methode waar ze mee werkt is erg duidelijk. Door deze lessen krijg ik weer veel plezier in zingen.

10
Amber is een toppertje!
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Tessa
Woonplaats:

Kende Amber sowieso al langer dus voel me op mijn gemak bij haar. Door haar heb ik al binnen een les weer iets nieuws geleerd waardoor mijn zang al een heel stuk beter is dan voorheen. Kan niet wachten op de volgende les! Thanks Amber <3

10
Hele goeie zangcoach. Echt top!
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 5
Lesinhoud: 7
Begeleiding: 7
Didactisch: 5
Zangcoach:
Vocalist: Maurice Haccou
Woonplaats:

Amber Thijssen is een hele goede zangcoach. Ze geeft me echt tips waar ik wat aan heb en ze laat me vooral vrij in wat ik wil leren of zingen, dat is super fijn.

10
Vraaggericht, duidelijk en professioneel
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Zangcoach:
Vocalist: Kiki van Loon
Woonplaats:

Super fijne zanglessen met een pas afgestudeerde topper!

Mooi hoe dat de theorie word gekoppeld aan de praktijk en het in het tempo gaat hoe ik het fijn vind. Er word altijd gevraagd hoe ik het zie en gaat in op wat ik nodig heb. Echt super Tof!