VOCAL CHeck


De Vocal Check wordt meestal ingezet als een vocalist zich bij ons meldt met stemproblemen. De Vocal Check betekent een grondige analyse met een duidelijke conclusie. Mocht er iets te verbeteren zijn dan krijg je een advies met een duidelijke begrijpelijke uitleg. Deze uitgebreide analyse is een samenwerking tussen een stemgespecialiseerde KNO arts, logopedist en vocal coach. De kosten zullen waarschijnlijk via de verzekering lopen als het gaat om het aandeel van de KNO arts en logopedist. Dat hangt af van je zorgpakket. Voor aanspraak op je verzekering heb je een verwijs naar een KNO arts nodig via je huisarts.

De vocal coach valt niet binnen de verzekering en moet je dus zelf betalen. De uitgebreide Vocal Check kost dan €75,- ex btw. Neem je na de Vocal Check zangles bij Vocal Center, dan krijg je meteen €25,- korting op de eerste les.

KORTE KNO CHECK


Ook kunnen we een korte Vocal Check voor je verzorgen bij een stemgespecialiseerde KNO arts. We investeren veel tijd in goede contacten zodat, indien er haast bij geboden is, er een afspraak op zeer korte termijn kan worden gemaakt. De bemiddelingskosten voor de korte Vocal Check bedragen €25,- ex btw. Mocht je hierna bij ons les nemen, dan krijg je meteen €25,- korting op de eerste les (ex btw). Dat betekent dat we dit gratis voor je regelen als je in de afgelopen 3 maanden les hebt genomen.

Om de kosten van het onderzoek bij de KNO arts via je verzekering te laten lopen heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Bekijk hierboven het filmpje voor een volledige uitleg van de Vocal Check. Heb je behoefte aan meer informatie? Vul dan het contactformulier in.

Ja, ik heb interesse in een vocal check!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.