Stem Check

De Stem Check wordt meestal ingezet als een vocalist zich bij ons meldt met stemproblemen. De Stem Check betekent een grondige analyse met een duidelijke conclusie. Mocht er iets te verbeteren zijn dan krijg je een advies met een duidelijke begrijpelijke uitleg. Deze uitgebreide analyse kan in een samenwerking met een stem- gespecialiseerde KNO arts, logopedist en vocal coach. De kosten zullen waarschijnlijk via de verzekering lopen als het gaat om het aandeel van de KNO arts en logopedist. Dat hangt af van je zorgpakket. Voor aanspraak op je verzekering heb je een verwijs naar een KNO arts nodig via je huisarts. Om in contact te komen met ons zorgteam en daarmee gebruik te maken van ons specialisten netwerk betaal je eenmalig het bedrag van €65,- ex BTW.

Check BIJ KNO ARTS

Ook kunnen we een korte Stem Check voor je regelen bij een stem gespecialiseerde KNO arts. We investeren veel tijd in ons netwerk zodat, indien er haast bij geboden is, er een afspraak op zeer korte termijn kan worden gemaakt. 

Om de kosten van het onderzoek bij de KNO arts via je verzekering te laten lopen heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Bekijk hierboven het filmpje voor een volledige uitleg van de Stem Check. Heb je behoefte aan meer informatie? Vul dan het contactformulier in.

Ja, ik heb interesse in een stem check!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.