Skip to content

EERSTE HULP BIJ HEESHEID

Het ‘First Aid bij heesheid’ programma is ontwikkeld voor vocalisten die te kampen hebben met acute heesheid, terwijl er op korte termijn moet worden gepresteerd. We hebben een revalidatie programma waarbij binnen een uur verlichting van ongeveer 50 tot 90% wordt behaald. We werken nauw samen met KNO artsen die altijd op korte termijn, ook in de weekenden, bereid zijn om jou te adviseren en we doen ons best zodat je eventueel  langs kan gaan als zich acute problemen voordoen.

Je kunt ons 24/7 mailen voor noodgevallen.

WANNEER FIRST AID?

Als je op korte termijn moet optreden en je stem niet wil meewerken zoals normaal wel het geval is. Dit kan o.a. komen door ziekte, verkoudheid, keelontsteking, vermoeidheid of zware stembelasting. In een programma van ongeveer 1 uur kunnen we zorgen dat de heesheid sterk vermindert of zelfs helemaal verdwijnt.

PREMIèRE VOOR DE DEUR EN HEES DOOR VERKOUDHEID

“Een tijd geleden maakte ik voor het eerst kennis met Vocal Center. Vlak voor een reeks concerten had ik door verkoudheid veel last van heesheid. Robin van Beek kwam direct langs en gaf mij op een enthousiaste, betrokken en doeltreffende manier tips waardoor ik de concerten weer aandurfde en mijn stem kon gebruiken zoals ik dat gewend was.
Omdat Robin zelf ook weet wat het is om onder stress te moeten zingen, maakt dat zijn aanpak heel gericht, zonder allerlei ingewikkelde oefeningen. Met veel geduld en rust gaf hij mij weer zelfvertrouwen en soms is dat alleen al genoeg om je stem weer vrijuit te kunnen laten klinken.”

Nikki Romein

KEELONTSTEKING OP DE DAG VAN 7 CONCERTEN AHOY

“De droom van iedere artiest. Optreden in Ahoy, een grote entree als solist en duizenden verwachtingsvolle kinderen. Maar dan de grootste nachtmerrie: wakker worden zonder stem. Robin van Beek van Vocal Center heeft mij door alle shows heen gesleept. Door tijdelijke aanpassingen in mijn stemtechniek, intensieve oefeningen, massages, medische- en mentale ondersteuning ben ik 6 shows doorgekomen zonder dat het publiek ook maar iets heeft gemerkt. Mocht het geval zich ooit nog eens voordoen, wat ik niet hoop, dan weet ik wie ik ga bellen!”

Denise Oort (Bobo Studio 100)

ja, ik heb nu hulp nodig.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op. Of stuur een whatsapp naar 0654306831


    Klik hier en vul je postcode in