STUDIO COACHING

Bij studio coaching denken veel vocalisten, producenten of songwriters in eerste instantie aan de hoge noten die niet gehaald worden of aan het vinden van meer kracht in de lage noten. Daar kunnen wij je zeker bij helpen. Maar de hoogste prioriteit ligt tijdens een studio coaching bij de geloofwaardigheid van de vocalist. Juist daar ligt onze kracht. Onze coaches hebben veel studio-ervaring en tijdens de studiosessies combineren zij dit met hun coaching skills. Door onze hulp kan er tijdens een opnamesessie meer uit de stem gehaald worden en krijg je een geloofwaardige opname.  Wij zorgen voor de communicatie tussen jou en technici en we maken het comfortabel voor de vocalist door rustig uit te leggen hoe processen lopen.

EEN EXTRA PAAR OREN

Wij helpen bij het bereiken van een opname zoals jij dat voor je ziet. Het gaat niet om wat wij vinden, het gaat voor 100% om wat jij wil bereiken. Met dit doel voor ogen gaan we voor het beste resultaat. We denken met je mee en overleggen met jou zodat we tot het perfecte resultaat komen. 

TECHNIEK ALS TOOL

De uitdaging ligt bij een studiosessie altijd bij het ‘dicht bij jezelf blijven’. Techniek staat bij ons volledig in dienst van het creatieve presteren. Daarmee willen we zeggen dat we uitsluitend technische tips gebruiken als de vocalist een wens heeft die hij of zij technisch niet kan waarmaken. Denk daarbij aan een ruigere sound, een hoge noot, kracht in de laagte of juist zachtheid in de hoogte. Wij zien techniek als een tool die we inzetten als de situatie daarom vraagt. 

De kosten bedragen €65,- per uur ex btw. (Onder de 21 jaar betaal je geen btw)

GELOOFWAARDIGHEID

De hoogste prioriteit bij een studiocoaching ligt bij de geloofwaardigheid van de vocalist. Daarbij maken we de vocalist bewust van de onpartijdige luisteraar. We bespreken de dynamische keuzes, de klanken en de eventuele effecten en creëren daarmee een solide basis om de song met vertrouwen in te kunnen zingen. Interpretatie is daarbij van het grootste belang en hoe breng je jouw verhaal geloofwaardig over aan jouw publiek. 

AAN DE SLAG

Zodra de vocalist duidelijk heeft hoe het nummer moet klinken, kan het nummer geloofwaardig opgenomen worden en is het grootste gedeelte van de missie geslaagd.

Het finetunen in keuzes en klanken is dan de volgende stap. Zolang de geloofwaardigheid intact blijft, zijn deze keuzes snel en eenvoudig gemaakt.

ONTMOET ONZE STUDIOCOACHES

We zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zangmethodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

 • Nils Westerhoff


  Zangcoach Apeldoorn/Deventer

 • Linda Wagenmakers


  Zangcoach Arnhem

 • Marcel Swerissen


  Premium zangcoach Amsterdam/Hoorn

 • Paula Snoeren


  Premium zangcoach Nuenen

 • Robin van Beek


  Premium zangcoach Amsterdam

 • Vincent de Lusenet


  Zangcoach Amsterdam

Ja, ik meld me aan voor een studio coaching.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.