STUDIOCOACHING

Onze coaches hebben veel studio-ervaring en tijdens de studiosessies combineren zij dit met hun coachingskills. Door onze hulp kan er tijdens een opnamesessie meer uit de stem gehaald worden. Natuurlijk denken veel vocalisten, producenten of songwriters in eerste instantie aan de hoge noten die niet gehaald worden of aan het vinden van meer kracht in de lage noten. Daar kunnen wij je zeker bij helpen. Maar de hoogste prioriteit ligt tijdens een studiocoaching bij de geloofwaardigheid van de vocalist en juist daar ligt onze kracht. 

DE WENS VAN DE VOCALIST

Door veel aan je te vragen komen we tot een doelstelling en werken we aan een eindresultaat die aan jouw wens voldoet. Het gaat niet om wat wij vinden, het gaat voor 100% om wat de zanger of zangeres wil bereiken. Met dit doel voor ogen gaan we voor het beste resultaat.

TECHNIEK ALS TOOL

De uitdaging ligt bij een studiosessie altijd bij het ‘dicht bij jezelf blijven’. Techniek staat bij ons volledig in dienst van het creatieve presteren. Daarmee willen we zeggen dat we uitsluitend technische tips gebruiken als de vocalist een wens heeft die hij of zij technisch niet kan waarmaken. Denk daarbij aan een ruigere sound, een hoge noot, kracht in de laagte of juist zachtheid in de hoogte. Wij zien techniek als een tool die we inzetten als de situatie daarom vraagt. 

GELOOFWAARDIGHEID

De hoogste prioriteit bij een studiocoaching ligt bij de geloofwaardigheid van de vocalist. Daarbij maken we de vocalist bewust van de onpartijdige luisteraar. We bespreken de dynamische keuzes, de klanken en de eventuele effecten en creëren daarmee een solide basis om de song met vertrouwen in te kunnen zingen. Interpretatie is daarbij van het grootste belang en hoe breng je jouw verhaal geloofwaardig over aan jouw publiek. 

AAN DE SLAG

Zodra de mindset van een vocalist zover is, dat de song geloofwaardig opgenomen kan worden, is het grootste gedeelte van de missie geslaagd.

Het finetunen in keuzes en klanken is dan de volgende stap. Zolang de geloofwaardigheid intact blijft, zijn deze keuzes snel en eenvoudig gemaakt.

ONTMOET ONZE STUDIOCOACHES

We zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zangmethodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

 • Marcel Swerissen

  Profielfoto Marcel Swerissen met quotes
  Zangcoach Amsterdam/Hoorn

   

 • Robin van Beek

  Profielfoto Robin van Beek met quotes
  Openbaar spreken coach en Zangcoach  in Amsterdam

 • Vincent de Lusenet

  Profielfoto Vincent de Lusenet met quotes
  Openbaar spreken coach en Zangcoach Amsterdam

 • Paula Snoeren

  Profielfoto Paula Snoeren
  Zangcoach Nuenen

 • Duncan Laurence

  Profielfoto Duncan Laurence met quotes
  Zang/songwriting coach Tilburg en Amsterdam
 • Linda Wagenmakers

  Profielfoto Linda Wagenmakers met quotes
  Zangcoach Nijmegen/Arnhem

   

Ja, ik meld me aan voor een premium studio coaching.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.