SONGWRITING

Misschien schijf je al heel lang zelf liedjes of je bent net begonnen of… je bent van plan hiermee te gaan beginnen. Soms gaat het vanzelf en soms is het moeilijker. Maar jij wilt groeien in songwriting, meer weten, meer inspiratie en weten waar je op moet letten. Dan is een workshop of deze individuele coaching wellicht iets voor jou.

Een paar dagen helemaal focus op songwriting? De filmpjes onderaan deze pagina verwijzen naar de workshops Sing & Songwriter Bootcamp Italië en Sing & Songwriter Bootcamp Terschelling maar de inhoud gaat ook over het individuele premium traject.

INHOUD

In deze premium coaching werken we met een door Duncan de Moor (Sony songwriter) ontwikkelde methodiek die je altijd naar de essentie van een nummer brengt. Je bouwt een nummer vanaf de bodem op en bewandelt alle wegen van mogelijkheden en obstakels. Je zult ongetwijfeld fouten maken, maar ze leren te herstellen, je gaat goede en slechte content schrijven om uiteindelijk de ware identiteit van jezelf als songwriter naar boven te halen.

 

Onze Coaches

Duncan Laurence – Duncan is een muzikale duizendpoot. Naast dat hij zanger is, is hij ook songwriter en producer. Zijn studie op de Rockacademie in combinatie met een intensieve training van Vocal Center zorgen ervoor dat hij klaar is om zijn kennis door te geven aan anderen in privé- en groepslessen in Tilburg. Duncan staat midden in de praktijk van de muziekwereld. Hij schrijft voor andere artiesten en werkt aan eigen werk. Hiervoor reist hij regelmatig af naar Londen en Stockholm. Duncan heeft op jonge leeftijd al aardig wat ervaring. Duncan trad twee jaar lang met zijn band op op festivals door heel het land, zong bij televisieprogramma’s (The Voice of Holland) en trad op tijdens radio-uitzendingen (3FM, Radio 538). Authenticiteit, intentie en geloofwaardigheid zijn voor Duncan het belangrijkst. 

Ontmoet onze zangcoaches

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

  • Duncan Laurence

    Profielfoto Duncan Laurence met quotes
    Zang/songwriting coach Tilburg en Amsterdam

JA, IK WIL PREMIUM COACHING!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.