AUDITIEVOORBEREIDING

Om goed voor de dag te komen bij een auditie voor een rol in een musical of een andere productie zijn er bepaalde dingen die je moet weten. Tijdens dit premium traject leer je van de ervaringsdeskundige hoe je je moet voorbereiden, hoe het is om te worden afgewezen, maar ook hoe de grote rollen worden binnen gesleept. Je leert de kunst van het auditeren van Musical Awards-genomineerden en winnaars. De besten in het vak dus!

INHOUD

Onze coach zal zich inlezen in de rol waarvoor je auditie gaat doen en je helpen bij de interpretatie en technische issues. Maar er komen meer elementen aan bod. Onze premium coach heeft veel ervaring en kan jou optimaal adviseren en begeleiden bij de volgende onderdelen. 

Vragen en elementen die tijdens deze training aan bod komen:

 • Hoe houd je je zenuwen onder controle?
 • Welke nummers zijn het meest geschikt voor een specifieke auditie en hoe bereid je je voor zodat je het beste van jezelf kan laten horen en zien?
 • Hoe kom je aan bladmuziek?
 • Wat trek je aan om het beste voor de dag te komen?
 • Wat neem je mee naar een auditie?
 • De do’s en don’ts om een jury of commissie te benaderen tijdens je auditie.
 • Wat zet je wel en niet op je CV en hoe moet deze eruit zien?
 • Wat doe je op de dag van je auditie voordat je de auditieruimte inloopt?
 • Wat doe je na een auditie?
 • Belangrijke tips van ervaren auditiegangers én castingdirectors.
online zangles michelle splietelhof

Onze coaches

Michelle Splietelhof – heeft jarenlange ervaring als musicalactrice in binnen- en buitenland (o.a. ‘Cats’, ‘Les Misérables’, ‘Der Schuh des Manitu’, ‘Zorro’, ‘Saturday Night Fever’ en Sister Act) en als vocalist van diverse bands en projecten. Ook geeft zij regelmatig workshops aan kids en volwassenen. Michelle is voor haar rol in ‘Zorro’ genomineerd voor de Johnny Kraaijkamp Musical Award 2011 voor de categorie: “Beste vrouwelijke bijrol in een grote productie”. Momenteel speelt Michelle de hoofdrol in de RTL Dinnershow ‘Pandora’.

Jody Bhe – Jody heeft in de musical klassieker ‘Miss Saigon’ in Nederland en Zweden gespeeld en meest recentelijk speelde ze de rol van ‘Connie Wong’ in de Broadway-hit ‘A Chorus Line’ dat door heel Nederland tourde. 

Linda Wagenmakers – Linda zit al vanaf haar 21ste in de showbizz en heeft verschillende grote hoofdrollen gespeeld in musicals voor Stage, Albert Verlinde, Senf Theaterproducties zoals o.a. ‘Miss Saigon’, ‘Spamalot’ en ‘Witches of Eastwick’.

Chantal van Brummelen – Chantal is een zangcoach met veel podiumervaring en een passie voor zang, muziek en performen. Met de combinatie van praktijkervaring, een afgeronde HBO-opleiding Muziek aan de Rockacademie en haar werk als zangcoach bij de MBO- artiestenopleiding de Nederlandse Popacademie kan ze jou de juiste tools geven om je auditie goed voor te bereiden en te zorgen dat jij er helemaal klaar voor bent.

ONTMOET ONZE zangCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

 • Chantal v. Brummelen

  Profielfoto Chantal van Brummelen met quotes
  Zangcoach Tilburg/Hintham/Utrecht

 • Michelle Splietelhof

  Profielfoto Michelle Splietelhof met quotes
  Zangcoach Amsterdam/Utrecht

 • Linda Wagenmakers

  Profielfoto Linda Wagenmakers met quotes
  Zangcoach Nijmegen/Arnhem

   

 • Jody Bhe

  Profielfoto Jody Bhe met quotes
  Zangcoach Groningen/Den Haag

   

JA, IK WIL PREMIUM COACHING!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.