PREMIUM LOOPBAAN COACHING

Artiest. Je hebt ‘het’ of je hebt ‘het’ niet. Een veel gehoorde uitspraak. En dat het een voorrecht is om te mogen doen wat je altijd al hebt willen doen. Je talent benutten en met dat talent je brood verdienen. Geweldig toch? Zeker waar. Maar, net als in alle beroepen heb je soms feedback nodig. Omdat je even vast zit. Omdat je keuzes moet maken. Omdat anderen keuzes voor jou maken. Omdat je ‘het’ gewoon even kwijt bent. In veel beroepsgroepen is het niet meer dan logisch dat je daar in gecoacht wordt. In de artistieke wereld moet je het vaak zelf maar uitzoeken waardoor je soms te snel beslist, zomaar foute keuzes maakt, of nog erger, de handdoek in de ring gooit en daarmee je ware talent vergooit. Binnen Vocal Center hebben we een aantal coaches die je wegwijs kunnen maken in het kiezen van de juiste paden. Hoe je aan jezelf trouw blijft en en hoe je in de heksenketel van maatschappijen en managers een plek kunt verwerven met jouw songs. Loopbaancoaching helpt je een stap verder op de ladder naar het artiest zijn.

WAT WETEN WIJ ERVAN?

Onze coaches hebben veel ervaring met het werken met artiesten van alle niveaus. We hebben artiesten geholpen bij hun keuzes die leiden tot een succesvolle loopbaan. En succesvol betekent voor ons niet per definitie financieel succes. Vooral artistiek ligt een belangrijke taak voor ons. ‘Money can’t buy happiness’, maar het volgen van je hart wel.

Wij kunnen spiegelen, met je meedenken, mogelijkheden aandragen, opties geven, routes bepalen, imago (her)ontdekken en… je mag naast onze expertise ook ons netwerk gebruiken. We doen dit samen, in een serieus maar gemoedelijk gesprek. Met als doel om jou met overtuiging op weg te helpen naar de volgende stap in je carrière. Jouw verhaal, jouw plezier, jouw essentie. Daar is het ons bij Vocal Center om te doen.

DE ZAKELIJKE KANT VAN ZINGEN

In het eerste gesprek kom je al zoveel te weten over allerlei dingen. Zo kunnen we je wegwijs maken in de mogelijkheden van Buma Stemra en Sena. Hoe verdeel je je rechten en waar heb je eigenlijk recht op? Hoe bescherm je jouw werk en wanneer maak je aanspraak op uitkering van royalties? Wat is een goede platendeal en wanneer sluit je een contract af? Kortom, de zakelijke kant van zingen moet je van te voren snappen om tot een goede afspraak te kunnen komen.

PREMIUM TRAJECT MET EEN PREMIUM COACH

Deze vorm van coaching noemen wij een premium traject. Zeer specifiek en toegespitst op dit ene onderwerp. Je krijgt dan ook de beste coaches die je in het veld en binnen Vocal Center kunt treffen om met hen een plan te maken. Je zou dit jouw Personal Businessplan kunnen noemen. Je begint met een eerste gesprek en soms is dat al voldoende. Zo niet, dan komt er een vervolg waarin de doelen scherper worden gesteld.

ONZE COACH

Robin van Beek – Als zanger heeft hij jarenlang zowel internationaal als nationaal opgetreden, zowel in grote als kleine formaties. Momenteel maakt Robin furore als coach. Oprichter en eigenaar van Vocal Center en coach van succesvolle artiesten met wie hij vele sessies heeft gehad, niet alleen op het gebied van zang, maar ook persoonlijke begeleiding bij het maken van (loopbaan)keuzes en uitstippelen van routes. Robin is een expert in het vinden van de uniekheid van een vocalist waardoor het maximale uit diegene gehaald kan worden.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH 

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

 • Vincent de Lusenet

  Profielfoto Vincent de Lusenet met quotes
  Zangcoach Amsterdam

 • Robin van Beek

  Profielfoto Robin van Beek met quotes
  Zangcoach Amsterdam

 • Marcel Swerissen

  Profielfoto Marcel Swerissen met quotes
  Zangcoach Amsterdam/Hoorn

   

JA, IK WIL PREMIUM COACHING!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.


CONTACTGEGEVENS

Stichting Vocal Center Nederland
Moerasbos 24
3411 WD Lopik

Dennis Ansems:
E-mail: dennis@vocalcenter.nl
Tel.: 06 – 21 24 43 75

Robin van Beek:
E-mail: robin@vocalcenter.nl

VOLG ONS