HOME RECORDING TRAJECT 

In dit Home Recording traject vergaar je de kennis om je eigen stem of instrument op te nemen in ongeveer 2 lessen van 2 uur. Want iedere muzikant, zo vinden wij, moet zijn eigen stem kunnen opnemen. Het is makkelijk en leuk om thuis te experimenteren met jouw stem en jouw creatieve ideeën. 

Heb je een Macbook, dan heb je Garageband, heb je een windows PC dan raden we je aan Cubase of Logic aan te schaffen.

Het is handig de lead vocal van een nieuwe song in te kunnen zingen zodat je weet of de tekst goed in de melodie past of je kunt eindeloos experimenteren door je eigen koortjes op te nemen. In de 2 x 2 uur coaching krijg je de informatie om dat helemaal zelf te kunnen. 

INHOUD

Je leert je spullen aansluiten, importeren van een MP3, opnemen, inprikken, schuiven, bouncen en uiteindelijk heb je je eerste, door jou zelf opgenomen audio opname. Ook is er de mogelijkheid te leren hoe je een gitaar, piano of ander instrument kunt opnemen. We beginnen met een theoretische uitleg van de software en opname instellingen en het aansluiten van je spullen. Dan gaan we aan de slag om met jouw eigen computer een eerste audio opname te maken.

Informatie

SOFTWARE: 
We werken graag met Cubase, Logic of Garageband (welke standaard op een Macbook staat).

KOSTEN:
 €65,- exclusief btw. per uur. (ben je onder de 21 dan betaal je geen btw). In dit traject zijn 2 sessies van 2 uur over het algemeen voldoende om je stem op te kunnen nemen.

NOTE: Het is de bedoeling dat je op je sessie verschijnt met de software reeds geïnstalleerd op je computer.

WAAROM DIT TRAJECT?

Veel vocalisten, instrumentalisten en songwriters willen in staat zijn een simpele opname/pre-productie te maken met degelijke kwaliteit. Het is zeer goed mogelijk dit relatief goedkoop en zonder studio en/of technicus te doen. Bij deze 2 x 2 uur sessies helpen wij je dit eigen te maken zodat je in het voortraject van, bijvoorbeeld het opnemen van je eigen CD productie, onbelemmerd kan experimenteren. Je krijgt als het ware een thuis studio die je zelf kunt bedienen. Ook voor vocalisten die guides inzingen voor producers is het handig vanuit huis in te kunnen zingen. Voice-over werk kan dan ook op deze manier makkelijk vanaf de woonkamer worden ingesproken. Geen studio meer nodig voor het uitproberen van de vele mogelijkheden die je hebt als je een track inzingt.

Studio

We werken nauw samen met lakeside Studio in Hilversum. Daar kan je je voorwerk omzetten in een definitieve eindproductie met live band of als je wilt kleiner of groter. We vertellen je er graag over. We hebben ook een traject studio coaching en Demo op nemen met Vocal Center band

ONTMOET ONZE COACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Nils Westerhoff


    Zangcoach Deventer/Apeldoorn

  • Iris Goessens


    Zangcoach Maastricht

  • Joyce van der Sangen


    Zangcoach Uden/Nuenen/Mill

Ja, Ik schrijf me in voor het home recording Traject!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.