CARRIèRE COACHING

Artiest zijn: Je hebt ‘het’ of je hebt ‘het’ niet. Een veel gehoorde uitspraak. En dat het een voorrecht is om te mogen doen wat je altijd al hebt willen doen. Je talent benutten en met dat talent je brood verdienen. Geweldig toch? Zeker waar. Maar, net als in alle beroepen heb je soms feedback nodig. Omdat je even vast zit. Omdat je keuzes moet maken. Omdat anderen keuzes voor jou maken. Omdat je ‘het’ gewoon even kwijt bent.

In veel beroepsgroepen is het niet meer dan logisch dat je daar in gecoacht wordt. In de artistieke wereld moet je het vaak zelf maar uitzoeken waardoor je soms te snel beslist, zomaar foute keuzes maakt, of nog erger, de handdoek in de ring gooit en daarmee je ware talent vergooit. Met deze coaching kunnen wij je daarbij helpen.

In 2 sessies van 2 uur komen we tot de kern van je wens en bepalen wat de volgende stap moet worden. Misschien moet je wel gaan beginnen aan een songwriting traject, of wordt het tijd te gaan opnemen in de studio

INHOUD

Deze vorm van coaching is een traject op maat. Zeer specifiek en toegespitst op dit ene onderwerp. Je krijgt dan ook de beste coaches die je in het veld en binnen Vocal Center kunt treffen om met hen een plan te maken. Je zou dit jouw Personal Businessplan kunnen noemen. Je begint met een eerste gesprek en soms is dat al voldoende. Zo niet, dan komt er een vervolg waarin de doelen scherper worden gesteld.

Wij kunnen spiegelen, met je meedenken, mogelijkheden aandragen, opties geven, routes bepalen, imago (her)ontdekken en… je mag naast onze expertise ook ons netwerk gebruiken. We doen dit samen, in een serieus maar gemoedelijk gesprek. Met als doel om jou met overtuiging op weg te helpen naar de volgende stap in je carrière. Hoe je trouw aan jezelf blijft en hoe je in de heksenketel van platenmaatschappijen en managers een plek kunt verwerven met jouw songs. Loopbaancoaching helpt je een stap verder op de ladder naar het artiest zijn. Jouw verhaal, jouw plezier, jouw essentie. Daar is het ons bij Vocal Center om te doen.

De volgende stap

In het eerste gesprek helpen we je in kaart te brengen waar je staat en waar je naartoe wil. Binnen Vocal Center hebben een sterk netwerk waarmee we je in contact kunnen brengen zodat je je kunt oriënteren op de toekomst.

Voor een dergelijke coaching betaal je het bedrag van €65,- ex btw. per uur. (Onder de 21 jaar betaal je geen btw.)

ONZE COACHes

Binnen Vocal Center hebben we een aantal coaches die je wegwijs kunnen maken in het kiezen van de juiste paden. Ze hebben veel ervaring met het werken met artiesten van alle niveaus. We hebben artiesten geholpen bij hun keuzes die leiden tot een succesvolle loopbaan. En succesvol betekent voor ons niet per definitie financieel succes. Vooral artistiek ligt er een belangrijke taak voor ons. ‘Money can’t buy happiness’. Maar het volgen van je hart wel.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH 

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

 • Marcel Swerissen


  Premium zangcoach Amsterdam/Hoorn

 • Robin van Beek


  Premium zangcoach Amsterdam

 • Vincent de Lusenet


  Zangcoach Amsterdam

 • Paula Snoeren


  Premium zangcoach Nuenen

JA, IK WIL EEN CARRIèRE COACHING BOEKEN!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.