WAT IS PREMIUM COACHING?

Onze coaches hebben, naast hun skills als technisch Vocal Essence® zangdocent, hun eigen unieke expertise. Deze expertise wordt gedeeld in een premium coachingstraject. Een coachingstraject dat, naast het technische aspect, een aanvulling is op het completer worden als uitvoerend vocalist. We gaan nu een laag dieper dan technische issues. We hebben verschillende premium onderwerpen die je op deze website rustig kunt bekijken.

Wil je extra informatie of een premium coachingstraject aanvragen? Vul dan het formulier in onderaan de pagina en we nemen contact met je op.

WELKE PREMIUM TRAJECTEN ZIJN ER?

We hebben een aantal trajecten voor je samengesteld.

WIE DOET DE PREMIUM COACHINGS?

Afhankelijk van het traject waar jouw interesse naar uitgaat, zoeken wij de coach die het beste bij je past. Hoe completer je bent in je aanvraag, hoe beter wij de perfecte coach aan jou kunnen koppelen. We willen die extra verdieping in jouw carrière met zorg begeleiden, dus de juiste mensen op het juiste moment voor jou inzetten. Onze coaches zijn allemaal professionals met ruime ervaring op het podium, in de studio en alles wat daar omheen hangt. Wij bieden je via deze weg de mogelijkheid te profiteren van de praktijkervaringen en het netwerk die zij in de afgelopen jaren hebben opgedaan en opgebouwd.

JA, IK WIL PREMIUM COACHING!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.