Skip to content

Dennis Ansems Vocal center

DENNIS ANSEMS

Na negen jaar Operationeel Management koos Dennis voor Sales Management. In deze functie heeft hij leiding gegeven aan commercieel buitendienstmedewerkers in middelgrote en zeer grote bedrijven.

In 2010 is hij zelfstandig ondernemer geworden en helpt bedrijven in verschillende sectoren (zorg, ICT, entertainment) met het coachen van medewerkers, verandermanagement, marktonderzoek en het ontwikkelen van missies, visies en strategieën voor bedrijven.

“Medeoprichter Robin van Beek en ik hebben ons als missie gesteld dat wij elke vocalist in Nederland willen laten weten dat er meer uit de stem gehaald kan worden dan tot op heden werd aangenomen.”

COMMUNICATIE

Het geeft Dennis elke keer een heel voldaan gevoel als vocalisten, bedrijven en logopedisten enthousiast zijn over de samenwerking met Vocal Center. Dennis Ansems is verantwoordelijk bij het Vocal Center voor alle commerciële activiteiten. Hij is medeoprichter en betrokken bij het marketingproces en productontwikkeling. Communicatie loopt als rode draad door de carrière van Dennis. In het verleden heeft hij meerdere functies gehad waar communicatie centraal stond. in de jaren ’90 heeft hij gewerkt als commercieel buitendienstmedewerker, waarna hij in een call center is gaan werken. Enige tijd later heeft hij gewerkt als Teamleider Servicedesk en Operationeel Manager. Hij gaf leiding aan 80 mensen van verschillende disciplines en culturen. Na negen jaar Operationeel Management heeft hij gekozen voor Sales Management. In deze functie heeft hij leiding gegeven aan commercieel buitendienstmedewerkers in middelgrote en zeer grote bedrijven.

MOTIVATIE EN MISSIE

In 2010 is hij zelfstandig ondernemer geworden en helpt bedrijven in verschillende sectoren (zorg, ICT, entertainment) met het coachen van medewerkers, verandermanagement, marktonderzoek en het ontwikkelen van missies, visies en strategieën voor bedrijven.

“Mijn interesse in mensen en het maken van langere termijnplanningen heeft ervoor gezorgd dat ik het idee om het Vocal Center op te richten meteen omarmd heb. In korte tijd heb ik gemerkt dat de methodiek van Vocal Center voor vocalisten enorm veel betekende en op een gezonde en verantwoorde manier meer uit hun stem haalde. Nadat ik een samenwerking met Joop van den Ende theaterproducties had afgesloten, stonden ook zij versteld van de concrete en snelle resultaten die Vocal Center bereikte.

Medeoprichter Robin van Beek en ik hebben ons toen echt als missie gesteld dat wij elke vocalist in Nederland moeten laten weten dat men meer uit de stem kan halen dan men tot op heden denkt. Vocal Center is een plek voor mensen die (semi)professioneel gebruik maken van hun stem. Met passie en bevlogenheid maken wij mensen bewust van hun stem als instrument.”

IK HEB EEN VRAAG!

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.


    Klik hier en vul je postcode in