Skip to content

Online bedrijfsborrel met live-muziek en
een POP & company quiz!

Wat gaan we doen?
We brengen iedereen virtueel bij elkaar in een gezamenlijke virtuele videoruimte waar uw personeel elkaar weer even ziet en de mogelijkheid heeft een gesprek te voeren die niet direct over het werk hoef te gaan.
We laten de directeur of een andere verantwoordelijke aan het woord voor de opening van de borrel.

Wat moet jullie personeel doen?

Verplicht is een drankje in de hand bij het inloggen. Een bakje nootjes, chips of anderszins bij navraag van de Host. Pen en papier bij de hand.

Borrelen maar!

Vervolgens gaan we over tot het interactieve gedeelte waarin we een popquiz hebben met vragen over popmuziek van vroeger en een aantal vragen die betrekking hebben op uw bedrijf. Er wordt live gezongen tijdens deze sessie door uw host.

Wij zorgen dat er een groep uitkomt die de zich kan uitroepen tot de winnaar van deze Pop quiz. (Evt. prijs nader te bepalen)

 

Vervolgens zal u host nog een aantal nummers (Evt. op verzoek) zingen zodat het in een positieve sfeer een gezellige bedrijfsborrel is. Wellicht bevindt er onder uw personeel een zanger of zangeres. Deze is vrij om mee te zingen met een karaokeversie die zal worden opgestart en in beeld gebracht door uw Host.

We sluiten af met een gezamenlijk toost!

Duur: Minimaal 1 uur (Uitloop is mogelijk)
Kosten: Afhankelijk van het aantal deelnemers.

Prijs op aanvraag

Vul het contactformulier in voor meer informatie!

Bekijk hier hoe leuk en gemakkelijk het is!

Meer informatie over de online bedrijfsborrel?

Vul het formulier in    Klik hier en vul je postcode in